Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


fredag 9 april 2010

FUNKTIONSBESKRIVNING

Inlägg från förra bloggen (ozet.bloggproffs.se)

onsd. 6 jan. )
BILD
Idag var det dags för en funktionsbeskrivning för mig, näst sist i syskonskaran. Syrran Lykke, norrut, lär väl få sin beskrivn. i sommar kan tänka.
Efter att ha fått vägbeskrivning av Titti, “lastade” vi in oss i bilen, matte&husse och jag. Snöat och blåst hade det gjort hela natten och snöade gjorde det nu också - och kallt var det - men vem bryr sig ! En kvart före avsatt tid svängde vi in på p-platsen - inga bilspår före oss !!! Bra, tänkte matte&husse - då kan vi ta en liten tur i skogen först. Åh vad kul - skitkul att vara på nytt ställe och gott om snö att plöja fram i. När vi kom tillbaka på p-platsen undrade vi ju var tusan dom var någonstans. Missuppfattat -platsen ? -tiden ? -dagen ? Nejdå, efter tel.samtal - VAR håller ni hus ? Det är bara tåget som är försenat. - OK - ni är på ingående då … osså gick vi på promenad igen - inte mig imot !
Tillbaka på p-platsen igen …
Åhhh henne (Titti) kände jag ju igen … och henne (Louise) kände jag nog också igen … och henne (Linda) humm - undrar om jag inte kände en svaaag doft av syrran Ximma ändå …
Vad skulle nu ske ?
-Välkommen tilll detta funktionstest.
-Fniss - Tack !
-Så här kommer det gå till …
-Yes - jag förstår … tror jag !
Och “sällskapet” gick iväg … stannade - jag kollade vad som hände - matte tog av kopplet och … ja, just det … sa ingenting !!! men - ha - jag, fattade väl “galoppen” ändå och sprang ut och “plockade” in dummyn ! Samma sak igen = “lätt” !
BILD
Gick en bit på stigen - stannade - och kollade in vad hon höll på med där inne, SAMTIDIGT som jag kollade lite runt omkring. Kan faktiskt “tugga tuggummi och gå på en gång” även om matte inte tror det ! Och vad hände sen ? jo, dom började gå framåt och stannade lite längre fram och därifrån fick jag springa ut och hämta in dummyn. Lätt som en plätt !!!!
BILD
Och sen då ? Vad gör hon ? Jaha - jag förstår - rusar fram till … VA ? Vad är nu detta ? Måste sniffa och utforska denna pippin först - men vad nu då ? (tiden har gått ut) kommer du nu matte ? Jjaja, koppla mig du ! Vill du att jag ska ta pippin ?
BILD
OK, då gör jag väl det. Whaow, det var ju riktigt häftigt - varför kom jag inte på det själv ?
SNIPP SNAPP SLUT !
PS! Hela kullen “betedde” sig väldigt lika DS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar