Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


fredag 9 april 2010

FLASCH-BACKS

Inlägg från förra bloggen (ozet.bloggproffs.se)

Nu har lille HAN, intagit första och bästa spaningsläget, på stolen vid fönstret, precis som lilla HON alltid gjorde. Fick mig en riktigt “back-flasch” när jag såg honom sitta där första gången. Hon, Majkie, som alltid satt där och följde dagarnas alla händelser - allt från rådjuren i skogen till kvarterets ungar som passerade på väg till skolan. Nu har alltså även Özet funnit tjusningen att sitta där och spana.
BILDER
Att han trampar och “mosar” Mickel, som också har stolen (vid elementet) som sitt favorit ställe, tar han ingen som helst notis om. När han spanat färdigt försöker han med alla medel att få igång Mickel, som yrvaket försöker värja
BILD
sig allt vad han förmår - vilket inte alltid är det lättaste, när Özets stora käft omsluter sig runt Mickels lilla huvud. Men ibland lyckas han få ett “grabbatag” om Özet … Men numera står det imellanåt, ett kompostgaller som
BILDER
skydd, så att Mickel kan ligga i lugn och ro, på sin varma goa plats, där han har legat de senaste 15 åren, utan att bli överrumlad av nåt monster.
Men allt som oftast har dom två väldigt kul ihop och det händer till och med att dom ligger till-sammans i soffan.
Och vad mera - jo, att Özet, “Gnagaren den Store” inte alltid har samma favoritplatser som Majkie hade, han har nämligen visat att han “uppskattar”/eller inte !!! hallbyrån på helt annat sätt …….. The King of Rodent (gnagare enl. eng.lexikon)
BILDER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar