Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


torsdag 13 juli 2017

HÄRSKOGEN O VATTEN

Är lite trött på de gamla ”ingådda” promenaderna, så jag fortsatte i kväll mina upptäcktsfärder och ikväll var målet Härskogen.

Hittade en grusväg som vi följdeU tills vi kom till en ”återvändplats” som uppenbarligen användes för att bränna kablar (koppar). Där vek vi in i skogen och följde en stig som vi efter en stund också vek av ifrån, igentligen för att öka avståndet till Härskogsvägen, för Rejs hade vädrat några ggr och sprungit åt det hållet. Semla som vädrade HELA tiden fick som vanligt/oftast gå kopplad.
När vi gått en liten stund siktade jag en sjö, samtidigt som båda hundarna vädrade våldsamt och det brakade till en bit ifrån oss. Jag fick tag i Rejs och kopplade honom, samtidigt som vi drog oss tillbaka därifrån vi kom. Lite läskigt då vi passerat en hel del färskt ”vildsvinsbök” , tänkte att det är bättre att förekomma än att förekommas.

Kände att det blev ett litet snöpligt avslut och åkte därför till fiskesjön och körde lite vattenapportering med Rejs (med fokus på stadga) och Semla fick hämta sin tennisboll (utan fokus på stadga)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar