Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


måndag 27 mars 2023

UPPSTART RALLYCIRKELN - PROM. RÅHULT

Vaknade ganska sent (T. golfade) och efter sen frukost, hastade jag iväg upp till klubben för att vara med på rallycirkelns uppstart. Tog aldrig med Semla pga av kylan - ville inte ha henne liggandes på marken - även om det var strålande väder så var det ganska kyligt. Vi var 6 st inkl. mig själv, dom hade byggt bana (nkl) och hade redan börjat banvandringen när jag kom - jag var något sen, gjorde mig ingen brådska med tanke att jag bara tänkte säga hej!


Vid hemkomsten hade Tommy kommit hem från golfen och vi tog en fika tillsammans innan vi gick ut på en runda i Råhult, i "finskogen" som Tommy kallar den rundan. Det "fina" bestod tidigare av en riktig "John Bauer-skog" innan vildsvinens framfart och bökande.  


Tidigt på kvällen kom Semla tyvärr åt att slicka sig i baken i ett obevakt ögonblick, då hon hade fått "ledigt från tratten en stund. Eftersom hennes anus är så irriterat och att hon fortfarande är så besvärad av klådan, så bestämde vi att börja behandla klådbesvären med rektalsalva (Xyloproct) - hoppas verkligen det kommer vända nu. Konstigt nog sa veterinären att hon inte skulle behöva ha nån salva eller liknande, men uppenbarligen behöver hon nåt som dämpar/dövar irritationen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar