Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


onsdag 15 mars 2023

ÄNGEN - lycklig hund = lycklig matte

Blir så lycklig att se Rejs göra saker han älskar - ALLT mao. Idag vandrade vi bort till "ängen" och medan Tommy sysselsatte - främst - Semla med apportering (dummys), medan jag preparerade ett stort sök med 6 st tennisbollar - tror "rutan" var ca dj.50xbr.30m. Det var ganska tät vegetation på sina ställen, inte direkt ogenomtränglig men ändå - det var svårt och utmanande mao.  

Även om han ibland ”bad om hjälp", så kämpade han och gav aldrig upp. Jag rörde mig sakta in i rutan för att hjälpa honom. Han höll på i ca 15 min. och jag kände att det var lämpligt att bryta nån minut efter att han hade hittat den 5:e bollen. Visst, jag märkte att han ville fortsätta , men jag märkte ju att han var trött tyckte ändå det var bra att bryta och han verkade nöjd med sig själv. 

Samtidigt som jag märkte att han var trött, så förstod jag att han ändå ville fortsätta. Jag hade bett Tommy ropa på honom för att belöna med favoritbollen, men icke, han struntade i Tommy och fortsatte att leta istället. Jag kallade in honom själv och belönade med en av bollarna han redan hade hittat. Därefter vandrade vi tillbaka till bilen.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar