Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


torsdag 23 mars 2023

TRATT PÅ

Testade i natt att ha bodyn som Rejs hade isamband med sin kastraktion, men frampå morgonkvisten lyckades hon komma åt att slicka  sig i baken. Efter frukostmaten (tidigt) testade vi tratten (i min säng) och efter en lång stunds sittande, stel som en staty, la hon sig ner av trötthet och somnade. Sen, efter det har det gått ganska bra - mao, från att ha varit skräckslagen, då vi testade tratten för ett par år sedan, när hon hade ögonproblem, tills nu, då det alltså har gått riktigt bra …


Idag valde vi att gå med hundarna på var sitt håll - jag gick vid Blacktjärn och Tommy gick i Råhult (såg ett vildsvin springa över vägen, när han var på väg upp) Gick på höjden, genom skogen ut och motionsslingan hemåt. Det regnade nästan hela tiden, men hade slutat när vi var framme vid bilen. 



På kvällen överraskade hon oss, med att ha kommit på hur hon ska göra för att kränga av sig tratten - och som det inte räckte med en gång, hon lyckades ytterligare en gång - svårt att knyta fast utan att det känns som man stryper henne.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar