Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


tisdag 21 mars 2023

JOBBIG NATT - FÖRELÄSNING SPECIALSÖK

Det blev en jobbig natt, då Semla var orolig och jag låg på helspänn, främst för att hon inte skulle slicka sig i rumpan. Var oxå ute med henne vid två tillfällen - den första gången vid 03-tiden, den andra vid 05-tiden - låg och slumrade mellan rastningarna och gick sen upp vid 07-tiden, då jag ändå inte kunde sova ...

Vi delade upp oss för dagens (huvud)promenad - Tommy tog Rejs o jag tog Semla för att "känna på det" och valde skogen mittemellan 8:an o milen. På 8:an, i höjd med trapporna upp till Vä. Långvattnet hörde vi ett ruggigt hundslagsmål ca 300-400m från oss - usch!

På kvällen var jag på en föreläsning om specialsök och kommande off.prov, med Susanne Kihl, som klubben hade bjudit in. Susanne är lärare, domare och sitter med i projektgruppen för SBK prov specialsök. Är leg. lärare i hundkunskap och har varit yrkesverksam med hund i många år. Kvällen var trevlig och inspirerande, med härlig stämning och en frågvis samling åhörare. 

Jag har tidigare gått ett flertal kurser för henne (både nosework och spec.sök) med Rejs och hon är pedagogisk, lättsam och duktig, därför ska jag nu i vår gå en tävlingskurs med Semla, men start om drygt en vecka. 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar