Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


fredag 31 oktober 2014

LEDIG / BLÅ STJÄRNAN / KURS

Då sjunker man ner efter en hel dags ledighet från jobbet, som först fylldes med ett återbesök på Blå Stjärnan med Özet för bl.a. nya provtagningar. Tyvärr är det så att hans njurvärden har höjts under hela behandlingsperioden (nu i 9mån.) och vi kom därför tillsammans med vetten Reidun Heiene (specialist på njursjukdomar) fram till att han ska fortsätta med sin medicinering, men att han ska fortsätta med sitt normalfoder (Nordic färskfoder) för att öka livskvaliten. Senare på em, när vi fick besked om de nya provsvaren, blev det både goda (blodvärdet) och dåliga (njurvärdet) besked.

På eftermiddagen åkte Rejs och jag iväg för att träffa kursdeltagarna (+ instr. Monica förstås) från valpkursen i somras. Vi hade ett kurstillfälle att ta igen, då det var svårt att få till det sista tillfället tidigare i somras.
Jag valde för vår del att få en spårintroduktion, medan de andra körde uppletande, vilket inte är aktuellt för vår del ännu, då vi ju inte har några avlämningar att tala om …
Undertiden vi höll på, hann mörkret lägga sig och det andra spåret – kort sträcka – Rejs gick, blev i mörker. Han är ju en högtempererad gosse, som slarvar lite pga av sin stora iver, men för att att råda bot på det fick jag som vanligt många bra inspirerande tips och efter att ha praktiserat ett av dom, just vid starten, gick det riktigt bra.

Trots den lediga dagen blev hela den lilla familjen otroligt trötta och låg utslagna i TV-soffan på kvällen !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar