Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 5 oktober 2014

GETRYGGEN

Det underbara vädret fortsätter ….


Idag blev det en promenad med båda dogsen och turen gick över Getryggen via Vä. Långvattnet. Mötte några orienterare i början (Härlanda tjärn) och tänkte då att f_n, ska man behöva ha dom runt hasorna !!!  
Men på väg upp mot ryggen såg man inte till några orienterare som tur var, men därimot fick vi andra möten i form av cyklister, löpare och vandrare. Blev även ett par hundmöten och det trevligaste var mötet i slutet – på milspåret – på väg tillbaka till bilen, då vi mötte ett par med en BC och en Spansk vattenhund, som jag först trodde var en klippt Lagotto. Vi hade ett trevligt samtal om ditt och datt och mitt i samtalet frågade killen om jag hade en blogg ! 
Öööhhh VAA ? blev min reaktion. Jo, det hade jag ju … Han sa att han la ihop 2 och 2 när han såg både mig och hundarna. Vet ju själv vilka träffar som kan upp när man googlar och killen hade vid nåt tillfälle sökt efter Östra Långvattnet och då hade inläggen om mina inlägg om vandringarna till Ö. Långvattn. dykt upp ! Kände att det var rätt KUL att veta att en del läsare faktiskt kan tillkomma på det viset. Borde jag ju tänkt på, då jag ju själv har hittat en del bloggar/artiklar på det viset …

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar