Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


måndag 13 oktober 2014

HISTORIEUPPREPNING

Historien upprepar sig …
När jag kom hem på lunchrasten möttes jag av en – för flera år sen – bekant syn … nämligen den som på bilden.

Vidare kan jag berätta att Rejs snart är uppe i brorsans (valp/unghundstiden) nivå när det gäller att förstöra saker i hemmet. Kanske en ny bok som svar på ”Nya hyss med Emil i Lönneberga” = ” Nya hyss med Rejs i Sävedalen” !
Får många tips om att ge honom tuggben mm, men det är inte så lätt när Özet inte tål dom samma och vill inte ha hundarna åtskiljda när dom är ensamma hemma. Han/dom HAR fullt med "leksaker" som är tuggbara, men jag tror han blir lite uttråkad under dagarna dom gångerna husse är hemma på lunchrasten. Tyvärr hinner husse varken aktivera eller ta lika långa promenader som jag gör när jag är hemma. Det är väl bara att hoppas på att Rejs – VANDALEN – hyss avtar såsmåningom.

På lunchpromenaden hade jag mina funderingar ang. älgjakten som ju startade idag, ställde mig frågan – inga "skyltar", inga jägare ... eller ?

Inga anslag uppsatta vid klubben (vilket jägarna tidigare år gjort) och därmed vågade jag gå en runda i skogen från Maderna vidare längst vildmarksleden och tillbaka. Özet "skötte sig" (inga tendenser till hjorttryffelätande) och fick gå lös mestadeles, vilket känns bra i hjärtetrakten.    



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar