Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


onsdag 8 oktober 2014

PRIVATLEKTION

På dagens lunchpromenad fick Özet mest gå kopplad, pga att hans allmäntillstånd har varit lite upp och ner på sistånne. Men han fick även gå lös en stund, vilket var jättejobbigt, då jag fick va på honom hela tiden – men det gick bra, han åt ingen tryffel.

På kvällen styrde jag bilen – med Rejs i – mot Landvetter, för att träffa Elsa Blomster. Ville få ytterligare en infallsvinkel på Rejs och mitt ”problem” med föremålshanteringen.
Vi inledde med att visa hur det ser ut nu, därefter fick vi en uppfräschning – bl.a. omvänt lockande/handtarget – från den tidigare träffen i våras. Vi jobbade vidare, vilket resulterade i – om inte jättestora framsteg – så iaf FRAMSTEG, vilket gladde mig oerhört.
Den främsta orsaken – som kan låta simpelt, hade ju inte dessa problem med Özet – till det lilla framsteget tror jag är att jag för en vecka sen, lyckats få honom till att bära – först en vanl. skogspinne och sen en av sina leksaker – i ett fast grepp, under koppelpromenaderna.


Innan vi skiljdes åt fick jag tips hur jag går vidare med att utveckla stoppsignalen, linjetagen och även att lära in närsökssignalen. Kul att ha mycket att träna på tills själva apporteringen med avlämningar börjar sitta …. vilket just nu känns rätt avlägset måste jag säga. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar