Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


tisdag 14 oktober 2014

PROVTAGNINGAR OCH LYDNAD

Idag var Özet på Blå Stjärnan för nya provtagningar efter sommarens behandling - med nyinsatt cortison - utöver den tidigare Fortekor, som han fortfarande äter. Hans värden hade tyvärr försämrats ytterligare, vilket vi har haft på känn, då hans form ju pendlat upp och ner. Pga av detta har en ny behandling (ny medicin) inletts och ett nytt besök till specialisten Reidun sker om drygt två veckor. Tyvärr är det ju så att behandlingen inte kommer bota, utan bara fördröja sjukdomsförloppet … om vi fattat rätt !

På kvällen åkte Rejs & jag till Kviberg och tränade lite lydnad. Även om inte alla planerna är upptagna så här års, så var det full aktivitet på många av dom. Tog en promenad bort till en av de bortre planerna som var ganska blöt på sina ställen, vilket visade sig att Rejs blev påverkad av, bl.a. ville han inte sätta sig överhuvudtaget. Förövrigt kände jag frustration över att fotgåendet/följsamheten inte funkade – totalt misslyckat ! Förra veckans känsla att han ligger lite långt bak i position kvarstod, t.o.m att han ibland verkligen ”försvann” bakåt … och även att han följer godishanden !
Herregud – en hel vecka innan vi träffar Monica !

Men måste ändå nämna att inget ont som inte har nåt gott med sig ... vi gör ständigt framsteg gällande föremålshanteringen ... och DET är inte att förakta :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar