Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


onsdag 1 maj 2019

CIRKELN - BRUKS/LYDNAD

Efter en liten konversation i brukscirkelgruppen kom vi överrens att flytta fram tiden till 16.00 istället för 19.00. Flera var dock upptagna på annat håll och kunde inte komma, men vi som var där var i alla fall 4 st.

Hade planerat ett upplägg med att kedja några moment innan just apportering, där jag skulle belöna upp. Sagt och gjort, jag inledde med fotgående, fjärr och inkallning (alla tre mom. superbra), men hann inte nåt mera förrän en jaktvisselpipe-signal löd, med påföljd att Rejs stack iväg som en avlöning. Efter ett kort racande kom han tillbaka, men var då så uppskruvad att jag fick lägga honom vid sidan av planen för att han skulle lugna sig.

Fortsatte sedan, men då var han på helspänn och han hade svårt att fokusera. Men det som i alla fall gick bra var apporteringen. Fjärren sket sig – ställer mig efterklokt frågan, varför jag körde den igen – den första i inledningsskedet gick ju superbra. Fotgåendet gick inte heller nåt vidare av förståliga själ – han låg före i position och tappade fokus ibland. Avslutade med en budföring, med Carina som mottagare – gick skitBRA

Sammanfattningsvis var jag lite besviken på händelsen i början – så onödigt – vi hade ju pratat om detta efter första kurstillfällets incindent, då visselpipan också användes. Plus att jag var besviken på mig själv, när jag körde ännu en fjärr som blev skit. Visserligen lätt att vara efterklok, men MÅSTE lära mig att åtminstone avväga vilka moment jag kan upprepa eller ej ...

Bonus i kväll var det överraskande besöket av kompisen Lena o Blossa, som passivitetstränade. Lagom mängd med störning tyckte dom !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar