Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


torsdag 13 mars 2014

SJÄTTE DAGEN

Sovmornarna blir längre och längre. I natt sov han hela natten igenom och vaknade först när hörde husse och Özet stiga upp vid 05.30-tiden.
Morgonen inleddes med ett rejsande utan dess like. Båda – mest Rejs – sprang genom hela övervåningen, från rum till rum. Ja, nu har vi kanske inte riktigt så stort som det låter … utan bara en möblerbar hall och ett rum på var sida om hallen. När Rejs blev trött – inte särskilt länge – slängde han sig in under sängen, där Özet inte kunde nå honom och när Özet ville pausa hoppade han upp i sängen där han TRODDE Rejs inte kunde nå honom ...

Försökte få lite gjort i hemmet, men trots att jag tyckte jag var påpasslig och sprang ut och in med Rejs efter varje ”sova- leka-äta-tillfälle” blev det trots allt en hel del små ”olyckor”… suck ! Trots ledighet är den visserligen snabbt övergående valptiden sannerligen ingen latmansgöra.
Känns på vikten att det händer saker i den lilla – idag 9 veckor – kroppen. Även om man inte direkt SER att han växter, så känner man att han blir allt tyngre, särskilt när man ska upp för trappan och har en kaffekopp i ena handen och Rejs under andra armen.

Trots ledighet, är den visserligen snabbt övergående valptiden sannerligen ingen latmansgöra. Under dagen kändes som om jag gick i dvala och när kvällen infann sig var jag helt slut …

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar