Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 29 mars 2014

HÄRLIGA LÖRDAG

En helt ok natt. Nätterna då Rejs INTE sover natten igenom börjar bli allt sällsyntare. Vi har börjat få in en morgonrutin och märker tydligt att allt slit med att få Rejs rumsren börjar ge resultat. Han gnyr ibland, men framför allt, han går allt oftare till dörren.

Özet & husse tillbringade morgonen på golfbanan, medan Rejs och hade en mysmorgon. Efter mitt besök hos mamma - som var lite förkyld, men för övrigt pigg – åkte Rejs o jag till Lerums BK. Känner allt tydligare vikten av att miljöträna Rejs, då han blir lite ängslig för nya miljöer. Han är en social kille, men en otålig och gnällig sådan, vilket ger en bekräftelse på hur viktigt det är med passivitetsträning.
Vid hemkomsten blev det till att dra fram utemöblerna på altanen, för att förbereda säsongens första grillning. VA ? Tänk att sitta på altanen och grilla i mars 2014 – fantastiskt ! Ännu en ny bekantskap och miljöför Rejs som fann sig omedelbart … HÄÄÄÄR trivs jag !
Vilken härlig avslutning på en underbar dag – första riktiga vårdagen med kännbar värme – ca 18 gr.

Trodde Rejs skulle vara helt slut, visserligen slocknade han som en ”klubbad oxe” när vi gick in efter stunden på altanen, men vaknade och var snart igång igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar