Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


torsdag 8 oktober 2020

TÄVLINGSLYDNADSKURS

Pillerii pilleraa ... ikväll på lydn.kursen flydde vi regnet och ägnade oss åt ”pillövningar” inomhus - bl.a. intro. av sidförflyttn. (bilden - intro. av kryp för Blossa) Vi var precis som förra gången, en mager liten skara på tre deltagare - Le., Lo. o jag - och som vanligt blev det som vanligt en kväll full av skratt och en massa liknelser och fyndiga uttryck.

Inledde med sidförflyttningar - började med att nöta omvänt lockande, som inte alls funkade när vi skulle börja sidförflyttningarna. Hon var enveten och snabb. Monica "tog över" för att visa och fick erfara hur svårt det var med tajmingen - Semlas tunga for ut likt ormen "Sir Väzz". Det tog lite tid, men när hon hade börjat fatta inledde vi med sidförflyttn. åt vänster (fr. mitt håll, med Semla mitt imot) = svårt, för att sen försöka åt höger = ännu svårare.

Efter pillandet med sidoförflyttningarna övergick vi till apporteringsövn. Vi koncentrerade oss på de kommande avlämningarna, genom att introducera att lägga hakan i min hand, vilket hon fattade ganska fort. Försökte med apportbocken, men det var hon inte mogon för - får fortsätta och befästa hakan i handen ordentligt först. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar