Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


onsdag 14 oktober 2020

UPPTÄCKSFÄRD o BRUKS/LYDN.CIRKELN

Fm - ensamtid och upptäcksfärd i naturreservat Gallhålan i Tahult/Landvetter med Semla. Där var verkligen jättefint, men kändes som det bara var gångstråk som liksom gick tvärsöver o mynnade ut ett bostadsområde - tror inte jag återvänder ... Rejs fick ensamtid tillsammans med husse och dom gick i Råhult. 


Kvällen - Lydnadscirkel med en mager liten samling på 4st - K.H. var temaansvarig och temat var "runda".

Jag inledde med SEMLA och körde lite olika varianter (riktningspekade i vid varje skick) - först runt en samling (3st) med koner i olika höjder, fortsatte sedan med at skicka henne mellan/runt 2 stycken typ "flying" och avslutade med att runda tunnan. Testade oxå att lägga en apportbock bakom konan, som gick riktigt bra - ALLT gick förövrigt bra - hon var jätteduktig.

REJS in näst sist och körde precis som med Semla, men la till pinnarna för att tajta till själva rundandet, mest för att visa de andra, för Rejs har så tajta rundningar så dom inte behövs längre. Men skadar ju inte att ibland anv. dom som påminnelse. La även till apporteringen till Rejs, vilket gick bra - ngt oroligt grepp inledningsvis dock. 

Jättenöjd med båda hundarna och kände därför inte för att fortsätta träna, utan valde istället att åka hem, vilket dom andra oxå gjorde.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar