Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 4 oktober 2020

AGILITYCIRKELN

Redan igår såg dagens väderprognos verkligen inget vidare ut - regn och åter regn. Tänkte att jag åker väl till agilityträningen om det inte står som spön i backen, vilket det inte gjorde, iallafall inte på morgonen - men frågan var om det skulle "hålla sig" över träningen. Inte helt överraskade, började det preciiiis regna när Semla och jag gick till bilen ...

Men var så GLAD att jag anslöt till träningen, vädret till trots och blev ngt förvånad att det var sådan uppslutning som det ändå blev. Var riktigt "revanschsugen" från  fredagens ag.träning, då banan var alldeles för svår och Semla blev ledsen och tappade sugen när det blev fel och hon tappade flytet. Dagens banansvarige hade valt en mycket tilltalande klass 2 bana som jag tror skulle passa Semla, som gynnas av bra flyt utan alltför mycket stopp och tvära svängar, men pga vädret så kortade vi ner banan till bara 7 hopp + 1 tunnel. 

Semla var superduktig (jag med, även om jag var "rädd" att halka i blötan) och jag blir så LYCKLIG när Semla får flyt och därmed får känna sig självsäker. Så nöjd och glad att träningen blev lika bra som jag hade hoppats på. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar