Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


fredag 20 januari 2023

LYDNADSTRÄNING PBK

I morse såg jag en fråga på klubbens fb-sida! En tjej undrade lite om klubbens parkeringsmöjligheter, utan att få nåt direkt svar. Hon ville kolla in klubbens trän.möjligher/app.plan för ev. medlemskap. Jag erbjöd henne att ansluta till Karin o mig, som ändå hade bestämt träff för träning. Hon anslöt och vi fick en himla trevlig träning tillsammans, plus att jag o Karin inform. lite om klubben.

REJS taggad som aldrig förr, mkt ljud, men i övr. duktig. Film = riktn.signal, inspirerad av ”gurun” 
fot inkl. sidoförflyttn.
läggande u.g.
fjärr
backa
app.
riktn.sign.

SEMLA duktig, men ngt snusig (särskilt när jag vänder ryggen mot = ”ögonkännare”). Film = trevande början till sitt u.g.
fot
fjärr
runta runta
app.
sitt u.g.

Nöjd och glad kom jag hem efter lydnadsträningen, som senare på kvällen tyvärr utvecklade sig till det sämre (jaja inget livshotande). Jag hade på kvällen gjort ett inlägg i klubbens fb-grupp, en påminnelse om att vara rädd om klubbens gemensamma utrustning, i detta fallet just hindren. Hade jag anat vilka proportioner inlägget skulle få, hade jag aldrig skrivit, utan låtit "problemet" bero. Efter kvällens drama, tog jag senare bort inläggen (även det tidigare om grinden, där vildsvinen smiter igenom) o lovar mig själv nu att ALDRIG mer skriva nåt i sociala mediers grupper, eftersom som det alltid tycks misstolkas o nån som tar illa upp ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar