Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 29 januari 2023

GOLFBANAN

Idag tänkte jag att jag och hundarna åker till golfbanan och går en sväng och avrundar med ett lydnadspass innan hemfärd. Tänkt och gjort. 

Väl framme var det ett par med en labbe som precis öppnad billuckan. Hundarna började förstås gasta och paret med labben tittade lite förskräckt och undrade (kanske) vad det var för monster jag hade. Jag hejade på paret och stod och avvaktade för att se vilket håll dom skulle gå - jag/vi gick åt andra hållet.  

När vi hade kommit en liten bit, stod en tjej med en cocker och troligen väntade på någon (letade bollar?), jag gav Rejs bollen och kunde traska förbi med cockern på ca 20-30 meters avstånd utan att han gick i taket - Rejs jätteduktig!

Kunde konstatera på hålet efter "korthålet på höjden" att det var uppbökat av vildsvin - jaha, tänkte jag - så har dom lyckats hitta in (troligen hö. om torpet) trots vildsvinsstängsel runt hela banan.

När vi väl var tillbaka vid bilen, så började det ösregna och jag valde därför att skippa lydnaden och åkte istället hem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar