Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


onsdag 10 april 2019

CIRKELN - BRUKS/LYDNAD

Ikväll var det lydnadsträning tillsammans med bruks/lydnadscirkeln igen. Det blev en go kväll och bra träning, om än något kylslagen.

Dom som var där var de gamla vanliga + två nya ekipage – en tjej (Johanna?) med två BC’n och en tjej (Cecilia?) med en lagotto.

Fotgående/hö.svängar – med hjärlp av bågar – gick stundtals riktigt bra – tog hjälp av pinnen = gick ännu bättre
Ställande/stadga – gick inte särskilt bra – själva ställandet gick sådär – stadgan gick inte alls
Fjärr (ligg/sitt/ligg) – gick sådär – gick jättebra fr. sittande (sitt/ligg/sitt), men sämre fr. liggande (ligg/sitt/ligg)
Budföring – Åsa som mottagare – oroligt vid mottagaren – svårt att sitta still och bli tagen på.
Rutan – avslutade m. rutan – gick riktigt bra – nu stod han vid varje skick – vet fortf. inte om jag ska lägga direkt eller ej !

Sammanfattning:
Har hittills haft en bra känsla på dessa träningar – bra stämning och hänsynstagande – t.o.m. så att Rejs och jag pausar tillsammans med de andra. Exempelvis så satt han kopplad tillsammans med dom andra undertiden jag hjälpte Åsa med budföring en bit bort på planen.

Rejs som var allmänt ”tittig” (kanske beroende på de två nya BC’na) under kvällen, gladde mig särskilt efter en liten händelse som Rejs aldrig hade fixat för ett år sedan. Rejs och jag befann oss ganska nära (medvetet nära från min sida) tjejen med ena av sina BC’n. När matten belönade käckt och glatt med en snörboll/fluff, blev det för mycket för Rejs, som gjorde en rivstart mot dom … jag röt NEJ … och hör och hälpna, han vände på en femöring och kom tillbaka … yiihaa = jackpott. Kändes så otroligt jäkla gött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar