Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 7 juli 2018

MINNESSTUND

När Tommy hade kommit hem från golfen pillrade vi oss iväg för att ”titta till” Majkie o Özet vid deras favoritsjö idag, där både har fått sin aska strödd.

 När vi vek av från grusvägen på väg in i skogen, hörde vi hundskall i den riktningen vi skulle gå. Tommy och Semla travade på och jag som precis hade kopplat Rejs (pga hundskallet) följde efter med huvudet fullt av negativa tankar – hundmöten i vardagen är ju inte vår bästa ”gren”. Medan vi gick tänkte jag ”nu kommer dom, nu kommer dom”, men det gjorde dom inte. När vi kom fram till sjön visade det sig att ”dom” med den skällande hunden var på solsidan, på andra sidan viken och jag ”andades ut”.

Vi badade allihopa i en badtemperatur på MINST 23gr. och hade en härlig stund. Bonus var att det blåste lite och att vi därför slapp de annars envetna blinningarna.
 
Efter att vi pratat en stund - Tommy och Rejs hade ett förtroligt samtal om livet och det där - med Majkie och Özet, packade vi ihop våra pinaler och började vandring-en tillbaka och vidare hem till VM-fotbollen – Sverige-England i kvartfinal och hur det gick vet vi ju – England vann välförtjänt med 2-0. Tommmy förklarar för Rejs om livet o det där ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar