Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 21 september 2014

OROLIG NATT

- Vad ska du göra husse ? Balkong ? Har vi en sån ?
Inledde morgonen med att Tommy fixade det sista med balkongen, inför monteringen i morgon, innan vi – heeela lilla familjen – tog en härlig promenad runt Jonsereds Herrgårds omgivningar. Tyvärr lyckades vi inte hindra Özet från att få i sig hjorttryffel, vid ett enstaka tillfälle och på natten väcktes vi av att han kräktes våldsamt och mycket. Två stora svarta högar blandat med röda lingonliknande ”droppar”, som sprack när man klämde på dom. Tankarna for omkring i huvudet … hade han ätit BÄR ? och isåfall VAR hade han ätt detta ? Eller hemska tanke - kunde det vara levrat BLOD ? men inte spricker väl det om man klämmer på det ??? Skulle vi behöva åka in akut eller kunde vi ha is i magen och avvakta ? 
Frågorna var många och oron var stor … men tillslut somnade han och sov natten igenom och var mycket bättre på morgonen.


Ringde vetten dagen efter utan att bli återuppringd, men eftersom han verkade ganska OK och åt upp sin mat lät vi det bero och beslutade oss för att avvakta och se hur det skulle utvecklas. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar