Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 7 september 2014

UTSTÄLLNING (inoff.)

Idag har vi – mitt lille Rejs &jag - varit på vår tredje inoff.utställning, som arrangerades av Ale BK, men flyttades till Jennylunds idr.omr.  tack vare att det blev så stort deltagarantal.
Spännande och se om de två ringträningstillfällena på Ale BK gett resultat, för nu skulle Rejs få möjligheten att visa upp sina bästa sidor. Och hans bästa sidor är hans fantastiska sociala kompitens och sin fina galopp om han får säga det själv …

Samtidigt som jag blev aningen frustrerad, kunde jag inte låta bli att skratta åt honom när han glatt slingrande sin lilla kropp när domaren skulle känna och klämma på honom … charmig liten krabat det här, sa en skrattande domare. När vi sedan hade tagit oss runt i vänstervarvet – ibland i galopp – och domaren granskat färdigt, fick han ett HP + BIR, med fin kritik. Gick direkt vidare till Best in show valp II (6-9mån.) där han efter att domarens stått och studerat honom en längre stund, till slut blev ”bortrensad”.

Kritik
Bra huvud, fina öron. Raka framben, Bra bröstkorgsdjup. Skulle önska mera påskjut bak, rör sig väl för åldern. 
= HP / BIR

Efter en lång dag, med mycket väntan (Best in show) men med trevligt sällskap, tackade vi för oss och började färden hemåt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar