Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


torsdag 29 maj 2014

VILTTRÄNING

Idag stod viltträning med Rejs på schemat, med husse som hjälpare. Hittills har han testat på duva och kråka, då kråkan inte var lika självklar som duvan. Nu skulle han få testa knipa (tror jag, vad kan det annars vara?) också, vilket inte var nåt större problem, även om upplägget inte var det bästa – men man lär sig. Inte så lätt när man är ny på det här och inte har nån erfarenhet ...
Ngt överexponerad ... men ändå !


Som jag nämnde här om dagen, upptäckte vi att Özet drabbats av svullna öron igen och som om inte det räckte, så upptäckte vi idag att han även har knölar på nosryggen och blod i urinen … igen ! Vi som just börjat "pusta ut" när det gäller hans tillstånd o accepterat att han kanske måste äta "sitt" diet(njur)foder resten av sitt liv, för att hans värden ska förbli stabila ... blev nu så ledsna :'-(  Blir till att ringa veterinären i morgon, som ville bli uppdaterad vid förändringar.
Men han är pigg och leker med Rejs som vanligt, visar alltså inga tecken på att han skulle må dåligt och DET känns ju i alla fall som en tröst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar