Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


onsdag 21 maj 2014

DILEMMA

Känner att det börjar bli ett litet ”dilemma” då jag ska välja vart jag ska åka för att slippa stöta på vissa ökända hundar och deras helknäppa ägare, som inte har någon som helst koll. En kärring som har två flattar (varav den ena har flugit på Özet) brukar hålla till i Paradiset och en annan kärring med en doberman (kastr. hane) men inte mindre hot för det, brukar hålla till i området kring Kåsjön och en gubbe med boxer, som jag personligen inte har stött på utan bara hört rykten om, finns i området runt Prästtjärn.

Idag, valde jag Kåsjön och när vi hade vandrat sträckan längst sjökanten, upp genom skogen och var på väg tillbaka till bilen hörde jag det bekanta grova skallet (doberman’en) och kärringens ropande nerifrån sjökanten där vi kom ifrån … Hhuuu … kände genast en rysning, måtte han inte med hjälp av våran vittring komma ångande … Men som tur var kom han inte och vi ”klarade oss helskinnade” !
På kvällen var jag i väg på brukscirkeln med båda vovvarna, med fokus på Rejs förstås. Men kände att det blev väldigt ostrukturerat och rörigt då alla vill hälsa och resultatet blir att han går upp i varv. Tar med mig den ”självklara” lärdomen och SKA ha en plan framöver, om han ska följa med …

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar