Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 16 oktober 2021

HÄRKESHULT - KONGSÖK

I kraftig blåst, men i lä av skogen blev det en riktigt skön (koppel)promenad inkl. passivitet vid "aktivitetsängen”, allt för att hålla koll på Rejs sträckning från gårdagen. 

Vi vet ju fortfarande inte riktigt vad det är, om det är en muskelskada, eller vad - men han verkar ju inte ha ont, han hoppar in i bilen utan några som helst problem, han sträcker på sig efter vila precis som han brukar. Men svansen är sig inte riktigt lik, hans svansföring är inte som den brukar, då den har en bit kvar till den når ryggen (som den brukar) och den hänger något när han är stilla, vilket den aldrig gör annars. Troligen har han fått ett litet brott, inte en fraktur, men iallafall någon form av skada på svansen. 

På kvällen, före middagen körde vi ett litet spec./kongsök, med 5 gömmor som Tommy lagt ut, för att jag skulle få träna på att inte (omedvetet) påverka honom i sitt sökarbete. Det blev kanonbra - Rejs hade (som vanligt) lite svårt att vara stilla och hålla fast vid markeringarna, medan Semla verkligen hade jättefina markeringar. 

M




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar