Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


torsdag 28 oktober 2021

COACHING

Väderprognosen lovade en dag utan regn, men det stämde inte riktigt, för det kom lite dugggregn från och till under dagens coaching.

Rejs och jag ut som sista ekipage 

# "Tråkfotgående" - inledde med uppvärmning utanför, för att direkt därefter lägga honom stax efter entrén (efter en godis) - fortsatte sen med fotgående, därefter kunde vi konstatera att han släppte hela tiden för att spana runt - hans släpp är så snabba att man inte hinner/har nån möjlighet att korrigera honom - körde störningsträn. (M. gick förbi, prasslade med påse, tog nåt fr. marken mm) från stillastående, för att sen åter gå fot, men då bara några meter (10-15m) - avslutade med stillastående störn.trän.

Sammanfattning: även om han var väl tittig, så var positionen hyfsad och fokuset blev bättre efter störn.träningen. Tilläggas bör väl, att han ljudade något stundtals idag.

Kärt barn har många namn - idag var det Rejs alias TittOlle som gällde 

# Läggande under gång - behöva hjälp för att få till raka lägganden - gå i cirkel, gör läggande (ex.vis) 4 ggr., gå sen raktfram - kommendera när jag har tyngden på vä.ben - belöning=gå ur situationen o belöna framifrån - avbröt/pausade med hopp, för att köra en störningsomång till.

# Budföring - Monica som domare o Linda som mottagare - slopade klapp/beröring - Rejs klockren

# Gruppmom. - platsliggande - 4min. - från vä. Samba, Rejs, Blossa och Winter - Jag o Lena på ca 15m 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar