Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


måndag 11 oktober 2021

HÄRKESHULT - - LYDN.TRÄN.

Promenad på förmiddagen i Härkeshult. Rejs fick ett närsök med minidummysarna och Semla tog sig en liten walkabout (viltkänning) i samband med ett bollsök. Vi såg henne försvinna, för att efter nån minut dyka upp igen, för att åter springa iväg, dök upp igen efter ytterligare nån minut. Då stannade hon till och jag kunde med raska steg gå ut och hämta henne. Hon har verkligen fått smak för rymma, efter vinterns rymning på Öijared, då hon var borta i drygt 30min. och var stel och öm i en vecka efter. 

Efter hemkomsten tog jag en fika innan vi avslutade dagen med ett lydn.pass (följsamhet m. de nya verktygen) i ny miljö, vid bron vid Industrivägen vid Sävenäs. Planen var igentligen att åka till Lemmingvallen, men pga att det var kö vid trafikljusen (pga vägarb.) strax innan Sävenäs, så svängde jag in "under bron" istället, där det finns en liten gräsplätt.

Körde "nya kampanjen" - 1min. godis - 3min. godis - 1min. inget godis. Jag varierade mellan gräsytan och parkeringsplatsen, vilken var tom. Gick verkligen super, trots lite störningar i form av förbipasserande, både cyklar, gående och springande motionärer. Men precis när vi höll på att avrunda, välde det in bilar och folk (inkl. ngr hundar), vilket tyvärr innebar ett något uppskruvat avslut - blev både besviken och frustrerad, men fan, shit happens.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar