Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 2 november 2019

LYDNADSTRÄNING - kortedalavallen

Idag blev det lydnadsträning tillsammans med Karin och Kortedalavallen blev platsen denna gång. En kille med nån form av kamphund (sv.) tränade lydnad (en ruta stod uppställd) på grusplanen vi bru-kade vara på, så vi chansade på att vara på gräsplanen borta vid klubbhuset/omklädningen istället. Vi tänkte att ”dom” får väl köra bort oss därifrån om det inte skulle vara ok.

Fokuserade inledningsvis på förberedelser och fokus (”sitt vackert”) för att få Rejs att jobba utan ljud. Fotgående – han låg alldeles för långt fram i positionen – jag tog fram kortkopplet och det lev genast mycket bättre. Apportering (anti tugg) – gick riktigt bra (anv. LG-app. som har hårdare mitt del) Ställande u.g. – minns inte hur det gick – men troligen lika dåligt som den senaste tiden (att han först stannar o sen rantar efter mig) Minns inte vad vi gjorde mer … mer än att jag var väldigt nöjd med träningen över lag.

Semla fick också träna apportering, vilket gick VÄLDIGT BRA – vilka framsteg hon har gjort den senaste tiden  I övrigt blev det förstås lite fotgående, vilket gick strålande och även resten av startklas-sens moment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar