Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


fredag 21 juni 2019

MIDSOMMARAFTON

Tidernas kyligaste midsommarafton, iallafall om man räknar när kvällen närmade sig och när vi var ute i trädgården på sista kisserundan, då temperaturen hade sjunkit till 12gr. – fan vad kallt det var! 

Men innan kvällens ankomst, så inledde vi dagen med en lat och lugn morgon, innan vi åkte vi till klubben för en stunds träning med dogsen, mest för att jag ville köra ställande och fjärren med Rejs – ska verkligen jobba på att fasa ut hjälperna.

Inledde med fotgående, där han ljudade jättehögt och mkt. Men efter att kört med koncentra-tionsövn. “titta på mig” en kort stund så försvann ljudandet tvärt – va ? – SÅ fort har det aldrig gått tidigare. Vidare körde vi ställande och fjärr, som inte gick skitdåligt … mkt frustrerande !

Sen fick Semla köra en liten rundbana – hopp, hopp, balans, däck, slalom, osv – med focus på kon-taktfält och slalom. Även Semlas pass var under all kritik, hon bröt ut vid de två sista pinnarna i slalomet nästan varje gång – dock ngt sänmre åt ena hållet. Balansen gick väl så där, hon trampade väl ungefär varannan gång, men när jag började hjälpa henne med handen så gick det strålande.

Efter träning åkte vi direkt till Härkeshult för en runda inkl. bad för hundarna, innan vi åkte hem och tog oss an midsommarfirandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar