Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 24 september 2017

SÖKTRÄNING - missionshuset

Idag blev det en dag i sökskogen, vilket känns som evigheter sen – i mitten av augusti var senaste gången och det måste jag säga, det har inte blivit mycket till sökträning överhuvudtaget i sommar. Förutom söklägret förstås.

Men hur som helst, så var vi idag full styrka och Rejs och jag startade som 2:a – körde 8 slag, med Annica och Aneta som figgar och Madde på stigen.

1:a skicket – över vägen, vilket var lite konstigt sa Rejs, vilket resulterade i ett omskick. (Vid det allra första skicket bröt jag honom med ett kraftigt NEJ, då han bröt ut och skulle sätta av – trodde iaf jag – efter en golden, som vi mött tidigare medan vi stod och väntade på vår tur)
3:e skicket – en camouflagestol stod och distraherade i vägen mot figgen – han var framme och kollade om det verkligen inte satt nån innanför ”tältet” – omskick 2 ggr.

Resten av skicken gick strålande, sånär som dom jäkla påvisen som blir sämre (vänder sig om o inväntar mig) ju längre passet går. Sa till om ”tjo” på de två sista, vilket blev kanon. Fick tips om att kanske motivationen ökar med mer attraktivt godis (mjukost alt. kattmat), vilket jag ska testa nästa gång.
Med tanke på sommar-känningen idag, så tänkte jag att det får bli en liten afterwork efter sökpasset. Så efter "tack och hej" blev det ett besök vid sjön innan vi åkte hem. Ett litet pass med vattenapportering fick det bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar