Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


tisdag 26 september 2017

INDIANSOMMAR

Idag har indiansommaren som inleddes i helgen fortsatt och vi bestämde att det var läge för kanske säsongens sista grillning. I väntan på grillningen, blev det en stunds trädgårdsträning med hundarna.
 
Semla fick sig ett jättekort slalompass. Efter något tafatt inledning, med ett par missade igångar, förvånade hon mig sedan med att fullständigt slänga sig in i slalomet och svängde på kroppen som hon aldrig gjort annat. Efter tre fullständiga slalomutförande bröt jag – stolt över mig själv som bröt när det gick som bäst.

Rejs fick sig ett pass – också kort – med främst ingångar, men även lite fjärr. Svårigheten för Rejs var att grannhunden (hatobjektet) hade skällt från deras altan strax innan, därför var Rejs något speedad och tittig. Men tyckte just ingångarna blev riktigt bra ändå, medan fjärren (sittade fr. ligg.) var värre. Han reste sig ibland till halvsittande – nåt mellanting mellan stå och sitt !

***********

Idag kom rasklubben tidsskrift Tollaren, där jag har skrivit en berättelse om Özets skottberördhet och tiden därefter. Tänk att man kunde bli så barnsligt glad och upprymd över en tidning, men så var han vårt älskade lille ÖZ nåt alldeles extra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar