Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


måndag 18 augusti 2014

VALPKURS II - ALE

I kväll, när vi åkte iväg till valpkursen i Ale, undrade jag om vi skulle klara oss undan de mörka hotfulla molnen. Även om det regnade lite smått då och då under kurstidens gång, var jag evigt tacksam för att vi slapp regnet som fullständig VRÄKTE ner när vi senare var på väg hemåt.

Vi – eller rättare sagt de andra – inledde med fot/följsamhet, medan jag ville fokusera på MIN EGEN gång och särskilt då svängarna. Monica gick igenom – för alla – de mest elementära och grundläggande sakerna att tänka på. Kanon bra, nu är det ”bara” till att torrgå tills jag inte behöver tänka längre …
Fortsatte sen med att introducera övningen ”runda ett föremål” – oj vilken rolig övning tyckte Rejs, som fattade galoppen snabbt.
Därefter avslutade vi kvällen med budföring – la till lite stadga innan skicket – gick strålande

Åkte hemåt med en go känsla och pricken över i:t var att träffa Erica (Tya – Rejs mors kullsyster - vars valpar vi hade anm. intresse för ifall vi inte ”fått” Rejs) som var där, för att kolla in två av ”sina” valpar (samma pappa som Rejs) och valpköpare, som går kursen INNAN oss. Himla kul :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar