Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


fredag 1 augusti 2014

TOLLARSPECIALEN FREDAG

Efter frukost tog vi oss ut till Hishult där tollingjaktproven skulle gå. Vi inledde med att titta oss omkring och rasta hundarna.
innan vi fortsatte att titta på dagens - för oss - huvudattraktion, nämligen debutanterna Susanne & Mixers (Özets kullbror Älvis son) start. Susanne fick rycka in som stand-in för maken/husse Mats som gick med armen i gips efter en fallolycka. Debuten gick strålande, det slutade med ett 2:a pris.
Nöjda med förmiddagen, for vi mot Skummeslövs camping för att kanske få en glimt från några kända Göteborgsbekanta i agilityn och samtidigt passa på att checka in inför söndagen utställning. På vägen stannade vi till för rastning med dopp.
Väl framme vid campingen hade vi hunnit bli rejält hungriga och försökte hitta någonstans att äta. Vi gick .... och gick .... och gick .... och tillslut kom vi ner till stranden där vi hittade en pizzeria. Flyttade ganska snart IN, för att slippa invasionen av getingar ...
Mätta och lite trötta efter mat och promenad, stannade vi till vid agilityn och hann se två "kända" ekipage, men som tyvärr (bägge) diskade sig, innan vi återvände vi till Frösakull och den härliga stranden.
 Efter strandhäng, kommer altanhäng ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar