Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


fredag 8 augusti 2014

FLEXIBEL

Direkt efter specialen, packade jag om väskan och for åter söder ut (Helsingborg) men denna gången tillsammans med vännen Kia och utan hundar. Kom hem igår och idag tog jag och hundarna en efterlängtad promenad, medan Tommy hade en dubbelrunda golf inplanerad, som dock bara blev en runda pga stort tryck och långsamt spel på banan !

Meningen var att jag /vi skulle gå en runda vid Åstebo/Kåsjöomr. men valde hastigt en annan sträckning, pga att jag i ögonvrån sett att kärringen med sin doberman plötsligt dykt upp – visserligen ganska långt bakom oss – men ändå. Visste ju inte vilken väg hon hade tänkt ta och ville därmed inte riskera att stöta på dom på hemvägen. Det gäller att vara flexibel ....


Vandrade genom gångtunneln mot Kåsjön och kom till slut fram vid ridbanorna vid ridskolan. Körde där en stunds träning, först med Rejs som sen fick sitta kopplad medan jag körde Özet, främst då för att se hur Rejs klarade denna passivitet, som vi aldrig provat förut. Det gick riktigt bra, han var tyst och jag gick fram och belönade i mellanåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar