Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 25 september 2011

BRUKSSÖKTRÄNING - "TÄLTRUTAN"

På dagens sökträning bestod skaran av Lena, Git Britt, Aneta och jag.

Aneta hade med sin lilla 15 veckors labbtös och oj så duktig hon var, skulle det senare visa sig.

Özet & jag startade som 2:a, efter Lena och Elda som var först ut.

Vi körde 6 slag - ångrade mig i efterhand att jag inte körde ytterligare ett eller två slag till - då jag tyckte han hade mkt kraft o ork kvar + att terrängen och rutan var ganska lätt.

Aneta och Daniel som figgar - Aneta i "John Bauer"delen och Daniel i "gran"delen.

Özet skötte sig utmärkt - både framslagen och påvisen gick som smort. Märkte att träningen med framslagen har börjat ge resultat - perfekt att markerna just i dagens ruta var lite "öppna", just för den sakens skull.

Näst sista legan var ett av tälten - det mittersta - och Özet tyckte det var lite läskigt när Aneta gläntade på öppningen och började söka sig runt efter en ny ingång - jag vet ju att hon ÄR där inne - men förstod snart att den enda vägen in var den första öppningen. Efter påviset, när vi återkom till stigen hade Lena kommit tillbaka och Özet som inte kunde slita ögonen ifrån henne, hade svårt med koncentrationen inför nästa skick. Han stannade och vände tillbaka - troligen var det Lena som "drog" ! Jag gick fram några steg - så han inte såg Lena i ögonvrån - och skickade igen, vilket då gick utmärkt !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar