Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 8 maj 2010

EM TANKE SLOG MIG !

Idag gick Özet & min vandring i Paradiset, i ett iskallt och smått regnigt vårväder. Men en viss förväntan trodde jag att han skulle göra om gårdagens bedrift – men ack vad jag bedrog mig. ÖZET var väl duktig och gjorde verkligen vad han kunde ! Men vad tänker JAG på, när jag återigen (tänker på gårdagen) igen kastar TRE dummys och inte nog med det, ALLA tre blev dolda ? Özet plockade den första hur lätt som helst … men SEN gick det sämre. När han inte hittade den andra, utan började ”flumma” runt - slog mig en tanke – nämligen vad fröken (Titti) sagt vid nåt kurstillfälle ! Märker ni att hunden missat markeringen, kalla in med än gång, så det inte övergår i sök ! Sagt och gjort – jag kallade in och tog sen några steg i riktning mot dummyn innan jag återigen sände ut honom. Och det gick genast bättre – han plockade den nästan direkt ! Fick upprepa på samma sätt efter sista utskicket, som han då klarade ganska bra. Greppet var inte heller det mest lysande idag. Han höll slarvigt och slappt vid alla gångerna, utom vid det första.

Ursäkta Özet att din IDIOT till matte laughing smileys gör övningarna så svåra för dig ibland, men hon kör efter bästa förmåga och vet/kan tyvärr inte bättre ! Blir dock ibland efterklok, när hon kommer på vad ”fröken”, från kursen har sagt !
Men sen när vi gjorde ett långt linjetag med tre SYNLIGA dummys på rad, plockade han in dom i tur och ordning, dock inte så vidare värst bra grepp …

Vi mötte löpare/motionärer vid tre tillfällen (en med stavar) som han faktiskt höll sig i skinnet inför. Två mötte vi och en sprang förbi oss. Han den trevliga, med stavarna, stannade t.o.m. för att prata en stund. Sen när han sen sprang iväg, vände jag Özet och gick i motsatt håll några steg för att sen vända igen. Efter att jag gett Özet sitt ”var så god” så satte han av efter löparen – MEN han vände nästan i luften när jag ropade på honom. Ett fall framåt !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar