Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 30 september 2018

SÖKTRÄNING - björnås

Vi var full styrka, Britt hade stigen och Åsa och Jonna figgade. Vi startade 4:a och körde 7 skick, var av ett (sista) var utan dykupp, som gick skitdåligt. Hade bestämt mig för ett glatt och positivt (eftersom han hade varit så osäker på de sista skicken förra helgen) träningspass – med dykupper och ev. tjo på påvisen, beroende på hur han gick och hur passet skulle utvecklas.

Rejs kanon de första 2 skicken – bra tempo och sug – men märkte redan på 3:e skicket att tempot sänktes ngt, men var ändå helt OK. De nästkommande tre skicken förstärkte vi påvisen (m. start på 4:e skicket) med ett tjo. På sista skicket (7:e) verkade vara ett givet skick utan dykupp - en fin ”korridor” - men det tyckte inte Rejs - VA, jag fattar ingenting, sa han och stannade efter 1m. Jag matade ut honom (han stannade efter ca 1m varje gång) tills vi så småningom hade 3-5m kvar ... det blev därför en hitta !

Sammanfattningsvis så inledde han dom 2 första skicken med bra sug, för att efter 3:e skicket tappa tempo men sprang ändå ut utan tvekan och utan att stanna och "fråga". Efterklokt blev jag sur på mig själv som inte avböjde iden om att skicka sista skicket (7:e) UTAN dykupp. Han var ju trött och hade ju tappat suget innan, så jag borde ju förstått att det var dumt att misslyckas ! Jaja ... shit happens !

Ställer mig ändå frågan varför det inte känns riktigt bra - verkar som han "tappar sugen" efter de två-tre första skicken ... känns lite frustrerande, då det bästa han vet ju är att SPRINGA !

1:a skicket gick kanon

2:a skicket - kanon                      3:e skicket - kanon                     4:e skicket - ok - påvis m. tjo

5:e skicket - ok - påvis m. tjo      6:e skicket  - ok - påvis m. tjo     7:e skick. - flera omskick - hitta


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar