Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 22 februari 2015

FAN VA NÖJD ... JÄVLA SKIT !

Dagens FB 1:a
Fan vad jag är nöjd ... SÄRSKILT efter det lilla jaktapp.passet innan lydnaden
Afterwork


Dagens FB 2:a
Är så himla nöjd och belåten med dagen ... jaktapp. som tack vare Maria Roding-tipsen gick super … trevl. besök hos mamma, där vi tills. kollade på damernas stafettfinal. Mamma sa : när ska du åka/starta ? Avslutade dagens hundträn. med en kanonstund i ridhuset på kvällen - tack Anna Barnö

Dagens FB 3:e
... jävla skit ... dagens positiva känsla raserades av ett hundmöte i kaos (en hysterisk Rejs) på kvällsrundan ...

***
Inledde dagen med att träffa Susanne & Nelson vid PBK för en stunds jaktapporteringsträning. Efter en stunds ”tjöta” vid bilarna, började Susanne & Nelson med några markeringar kombinerade med linjetag, innan Rejs & jag körde enbart några mycket korta markeringar med fokus på snabba leveranser/tillbakagångar. ”Praktiserade” tipsen från förra söndagens pröva på dag, vilka gick strålande. Kändes så jäkla gôtt !

Efter tack och hej, fortsatte Rejs o jag upp till appellplan där vi körde ett kort litet lydn.pass, innan vi sen fortsatte in i skogen för en liten promenad.

På kvällen var det dags för ett lydnadspass igen, nu i ridhuset. Den magra anslutningen som bestod av en naggande god liten tollarduo, i form av Annas Alice och Rejs, passade oss utmärkt.
Blev 2 riktigt bra och trevliga timmar, med mycket snack och nyttig träning. Framförallt blev det LAGOM störningsträning, även om störningen blev alltför stark vid ett par tillfällen då han smet iväg till Annas rygga där hon förvarade Alice’s belöninggsgodis, iform av färskfoder. Hur lockande var inte det ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar