Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 14 februari 2015

EN REJSANDE REJS

Dagens FB
En trevlig dag med "hundgänget" och trots en del "påfrestningar" (Rejs) blev det även en BRA dag ...


***
Efter lite "försnack"vid bilarna, där bl.a. gårdagens helt suveräna rockshow (Champions of Rock) behandlades, värmde vi (Rejs o jag) upp med en liten skogstripp, kombinerad med lite trän. Fortsatte sen med en stunds jaktträn. (stoppsign.) på ängen, innan vi bröt för en fika o tjöta, innan vi forts. med lydn.lydnad.

Efter ett utmärkt fotgående med bra kontakt, hade jag tänkt att göra några "rundastolen"-skick som avslutning. Men eftersom jag, precis som Rejs såg att det var en boxer (trodde kanske det var Elda) med matte som var på den bortre planen, så avstod jag från att skicka honom. Men i ett litet obevakat ögonblick, så ser jag honom fara iväg - trots mitt NEEEEEJJJJJ - som värsta torpeden bort mot boxern. Efter ett rejsande runt boxern och "bortmotande" av en av våra trän.kompisar som hade kommit boxermatten till undsättning, kom han tillbaka till mig med samma fart, för att lyckas smita iväg IGEN, när jag skulle sätta på honom kopplet ...

Efter en stund i bilen, medan jag tog några djupa andetag, tog jag ut honom igen för att avsluta med uppletande för första gången. Använde synretning och när han hittade den första, undrade han vad han skulle göra !!! VA ??? och nu då ??? Men vid den andra hade polletten trillat ner, då plockade han upp och kom in direkt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar