Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 30 december 2023

STRÄVAN EFTER FORMEN

Tommy är mån om sin sambo och vill att hon ska återfå sin forna form, som kanske inte var den allra bästa innan fallolyckan, men iaf var bättre än vad den är nu ... Han erbjöd sig åter att gå ut med hundarna för att jag skulle få ett effektivare pass med hjälp av stavarna, än att bara gå med ut med hundarna! 

Så när Tommy åkte iväg med dogsen, åkte jag iväg till Skatås/Delsjöområdet för stavgång. När jag kom till p-platsen, hade det börjat regna, ganska mycket, så mycket att jag drog på mig min regnjacka som alltid ligger i bilen. Samtidigt som jag höll på att greja med diverse pinaler vid bilen (regnjacka, handskar, keps, stavar), lade jag märke till en familj (två vuxna + 2 tonåringar) som gick iväg, kanske inte iförda de bästa regnkläderna = dunjackor. Det visade sig att dom kom på andra tankar, för efter ca 100m vände dom tillbaka till bilen och åkte iväg. 

Hhumm tänkte jag och knallade iväg. Herregud tänkte jag, kommer ju bli supervarm med dun(fusk)jacka + regnjacka ("galon") - jaja, får väl se hur det blir ...

Men redan efter ca 200 m slutade det regna och jag tänkte att jag inte ville gå med regnjackan på, så jag rullade ihop den och la den under/bakom ett träd, för att plocka upp den på tillbakavägen - kändes skönt att slippa den och ännu skönare var att det inte började regna under hela promenaden. 




 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar