Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 11 januari 2020

PROMENAD o SPEC.SÖKTRÄN.

Gemensam promenad i Råhult, till höger. Hundarna stretade och drog som dom värsta, ja, jag vet inte vad. Vi funderade på om det var viltkänning eller om det var hundar som dom hade fått korn på. Fick förklaringen efter en stund, då vi hörde hundskall inifrån skogen. När vi hörde nån som både ropade och blåste i pipa, tog jag det långa benet före det andra och drog iväg med en himla fart, för att undvika en konfrontation.

En stund senare kände jag/vi att det var lugnt och jag släppte Rejs. Efter en stunds sökaktivering och  promenerande, dök det upp en dam med två kopplade vippets som Rejs drog iväg mot … MEN glädjande nog, vände han innan han hunnit fram efter att vi ropat.

*
Lite senare på kvällen körde vi lite nosarbete i garaget. 4:a gömmor – bildäcken, cykeln, campingstolen och en hängandes plastficka, som var den som båda hade svårast för, dom andra markerade dom med lätthet. Stolen var helt klart den lättaste för båda hundarna.
Rent allmänt så stannar Semla vid legan, utan att igentligen markera (har inte lärt henne det än) medan Rejs markerar väldigt olika, ibland med än gång o ibland märker jag att han har noterat legan, men fort-sätter innan han återvänder för att markera (ibland med liggmarkering).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar