Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 29 december 2019

BRUKSSÖK - "röda huset" härkeshultsvägen

Söndag och sökträning och hot om regn, men det var ju ingen skräll – det har ju varit uppehåll i minst två dagar.

Idag var vi full styrka, i startordning Magnus, Britt, jag, Aneta, Åsa och Jonna.
Från början var det tänkt att vi skulle vara vid ”gröna bommen”, men åkte därifrån då det redan stod ett par bilar där och vi därför inte fick plats med alla våra bilar. Åkte därför till ”röda huset” vid den lilla tjärnen. Ny fin ruta till vänster om lilla bron, med mjuk mossa, gles skog och platt terräng på ena sidan och brant (de 3 först skicken på den sidan) och tätare vegetation på andra sidan.

Magnus och Åsa figgade (hade osttub som belön. båda två) medan Jonna hade stigen. Rejs var helt tokig innan vi nådde rutan, men som vanligt så hade han full fokus vid starten och resten av passet – 8 skick – gick som smort.
 
Märkte att han hade mattats efter de två skicken på den branta sidan, när jag skickade på 5:e skicket på den ”platta” sidan. Han tvekade och jag fick mana på lite innan han fortsatte ut, likadant var det på påviset. På sista (8:e) skicket – också ganska mkt uppför – sprang han ut lite snett bakåt, men då jag trodde han skulle räta upp sig lät jag honom gå. Men då jag förstod att han inte alls skulle räta upp sig, kallade jag på honom (alldeles försent, jag vet) men då han fick Magnus i vind, lyssnade han inte. Kände nog att jag gjorde rätt som inte började tjafsa med honom, utan lät honom springa till Magnus, med tanke på att han har fått tillbaka sitt driv utåt, det som vi ju har kämpat med i nästan ett helt år…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar