Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


fredag 27 december 2019

LYDNADSTRÄNING - pbk

Fick ett infall att åka upp till klubben för ett litet lydnadspass, vilket var läääänge sedan. Sista lyd-nadspasset var på lydnadskursens avslutning och den var den 20 november. Men frågan var om jag skulle lyckas med det j_vla låset till bommen och inte skulle det väl vara lättare idag då det ju har varit kallt några dagar den senaste tiden. Och mycket riktigt, stod där och lirkade och lirkade med låset och höll på att ge upp, när det helt plötsligt gick upp … whola!
 
REJS
Fotgående
Belöningsförberedelser inför inkalln. m. ställande 
Ställande u.g. – började med att backa, för att sen vända o kommendera under fotgåendet, vilket gick bra FÖRSTA gången, men sen blev ömsom …. men fick till ett bra avslut dock.
Fjärr 
Apportering

ALLT gick så jäkla bra – förutom ställande då – så det känns överflödigt att skriva mer …

SEMLA
Startklass-momenten (fotgå./inkalln./sitt u.g./ app./fjärr/hopp) förutom apporteringen som vi tränade vidsidan om.
Apportering – gick så jäkla bra – dock inte riktigt ända fram och i hand

Kändes himla bra och jag var så nöjd och glad när vi åkte hemåt. Och bonus var att det gick hr lätt som helst att låsa vägbommen.

Visserligen var appellplanen helt öde, vilket med all säkerhet var en bidragande orsak till att det gick så himla bra. Men måste ändå tillägga att det även blev lite störning i form av förbipasse-rande både häst– och hundfolk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar