Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 30 juni 2018

GO LÖRDAG HELT ENKELT

Jag som nästan var säker på att jag skulle bli sjuk efter gårdagens rinnande näsa, är glad att jag nästan varit helt besvärsfri idag – mkt märkligt. Men kanske var det nån form av allergi då ena ögat hade kliat och runnit under hela dagen och kanske gjorde det susen att jag sov lääääänge i morse.

Efter en slapp morgon och medan Tommy spelade golf på morgonen/förmiddagen, åkte jag till Allum för att kolla om jag hittade nåt på rean, men det var skralt med fynden förutom ett linne o en t-shirt. 

På eftermiddagen tog vi en gemensam tur till vår favoritsjö, som så många verkar ha blivit intresserade av efter mina senaste inlägg i FB. Men var den ligger behåller vi för oss själva, för vi vill verkligen att platsen ska förbli lika fridfull som den är.

Hur som helst hade vi tagit meden dummy så Rejs fick träna lite vattenapportering. Han var riktigt duktig, även om han hade lite svårt att hålla rumpan i marken tills han fick ”varsågod”. Med tennisbollen som belöning fick jag honom att springa ca 20m upp på land innan avlämning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar