Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 17 juni 2018

första SÖKPASSET på länge

Dagens sökpass gick i blandväder, bara hagel o snö som fattades.


Vi var på vänstersidan, vid ”taxrutan”, det muttrandes lite att det hade skövlats i skogen och att stigen inte var den bästa, men det är inte lätt att ha koll på var och när det avverkas. Det har avverkats på så många ställen de senaste åren och många av våra sökrutor är ”borta”.












Vi var full styrka. Har lite svårt att minnas så här långt efter, men Rejs och jag startade 4:a och Britt och Aneta? figgade och Johan ? hade stigen.
Minns som sagt inte riktigt, men tror att det gick hyfsat. Fick dock skicka om vid nåt tillfälle och minns att sista skicket (5:e?) var i svåraste laget – högt gräs, pors och snårigt - men han lyckades efter ett par omskick - phu, sa Rejs, som var märkbart trött.

Det är precis 4 veckor sedan Rejs kastrerades och det var första sökpasset efter ingreppet, så det är klart att hans ork är något nedsatt.
Skrev inledningsvis att det bara var hagel o snö som fattades, men ett par timmar senare, efter söket lyckades det trycka sig in ett oväder med en kraftig hagelskur. Himla skönt att vi slapp den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar