Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 10 december 2017

SÖKTRÄNING - H-HULTSV. - Härrydaskylten

Idag åkte Rejs, jag och nya bilen – ”Snövit” – ut på alldeles egen hand och målet var K-bommen längst Härkeshultsvägen, där dagens sökträning skulle gå av stapeln. Vi kom både fram och senare hem, utan incidenter – grejen är den att bilen är en automat, vilket är helt nytt för min del.

Vi var nästan full styrka, 5 st ekipage + en extra figge i form av Johan. Terrängen var precis som förra helgen ganska lättsprungen, lätt kuperat och ingen djup och blöt mossa, men idag hade vi lite snö och snöfall i mellanåt.

Rejs och jag ut som 2:a. Johan hade stigen (grusvägen) och Britt och Aneta figgade. Rejs var jätteduktig. Körde 7 skick, varav 2 utan dykupp.

För första gången kände jag att han fixade påvisen utan några större problem, bara vid ett tillfälle var jag tvungen till att ”mana” på honom. Hoppas det nu har lossnat och inte var någon engångsföreteelse. Kan hända var orsaken att jag nu verkligen TÄNKTE på att stoppa undan rullen efter avlämning, eftersom han tidigare tycks ha haft så svårt att släppa den så länge jag har den i handen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar