Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


torsdag 7 december 2017

ALFA HC med sällskap

Ikväll var det dags för inomhusträning på Alfa igen, men denna gången med sällskap av Karin och Samba. På vägen dit ösregnade det och jag med mitt urusla mörkerseende såg nästan ingenting – usch !
Rejs först ut. Körde som vanligt/alltid lite fotgående och ingångar, men även ställande och fjärren innan vi fokuserade på krypet. Har efter en del funderande och ventilerande med mina två lydnadsgurus kommit fram till att släppa att han skuttar med bakdelen – typ ”hoppar groda” – eftersom han är så pass låg både fram och bak. Ser kanske inte så vackert ut, men vill undvika att peta för mycket, då jag är ”rädd” att han blir osäker och frustrerad över vad jag vill. Men därimot har han börjat ha väldigt bråttom och DET måste jag få hjälp med.
 
När Karin hämtade Samba lät jag Rejs vara kvar i hallen. Och visst, han ”tjöt” när dom kom upp, men lugnade sig otroligt fort och låg sen tyst och lugn medan Karin o Samba körde . t.o.m. under apporteringen.

Sedan var det Sambas tur. Tränade först slalom och det gick mycket bättre än sist, även om det går vääääldigt långsamt - vi har låååååångt kvar tills det blir nån form av tempo. Sen ställde jag upp en liten rundbana med några hinder (4st) + en tunnel och avslutade med att låta henne träna ”hindersug” och ställde upp 4 hinder på raken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar