Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 15 november 2015

RIDHUSTRÄNING

Efter promenaden tillsammans med lilla familjen, måste jag erkänna att jag hade lite svårt att få ändan ur soffan inför kvällens ridhusträning.

Så kom jag trots allt ändå iväg ...
Vad händer ? Lite deppigt efter kvällens ridhusträning, då jag känner att Rejs fotgående har blivit allt sämre efter de senaste träningstillfällena. Han har varit hetare än hetast och var inte mindre het ikväll och jag har känt/känner att jag inte riktigt kan ”tygla” honom.

Värmde upp samtidigt som två-tre andra ekipage var inne. Gick ganska ok ändå, men om man ska vara petig så släppte han dock kontakten i mellanåt, låg för långt fram i positionen och plogade/ gick på dubbla spår och sist men inte minst, så ljudade han.

Sedan, när vi körde igång den ”arrangerade träningen” (då ett ekipage i taget var inne och fick den hjälp man ville av trän.kompisarna) hade jag bestämt att köra en ingång och fortsätta med linförighet med trän.kompisarna stillastående som störning. Ingången gick inte riktigt som tänkt - som sagt, HET hund ! Linförigheten därimot, tog sig allteftersom vi gick. Kände mig hyfsat nöjd, eftersom han lugnat ner sig och klarade störningen allt bättre.

Tyvärr blev det lite smolk i bägaren då jag var dum nog att ta in honom ännu en gång (efter pause i vila i bilen) för att testa ett tips jag hade fått ang. ingångarna. Men det sket sig totalt, då han gick upp i atomer, pga av att han inte fixade störningen från de andra som var inne på plan, vilket i sin tur fick mig att tappa fattningen.

Jaja … vad är väl en känsla av en misslyckad lydn.träning, mot fredagens terrorattentat i Paris, det gäller att ha perspektiv på saker och ting …

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar